Alla inlägg under januari 2009

Av Åsa - 6 januari 2009 20:27


Oj, vad snön vräker ner här nu! Det har kommit flera centimeter på en kort stund. Flingorna är riktiga lapphandskar och virvlar runt bra i kastvindarna. Engla var alldeles bekymrad på promenaden nyss då hon fick en massa snö i öronen. Jag kanske ska sy sådana där öronskydd som till travhästar, hon skulle bli ursöt i ett par röda, min lilla muffla! Tänk om det kunde få ligga kvar nu då och frysa till så det blir riktigt bra sparkföre. Vi har testat nomeselen, den är lite stor ännu, men till att dra lite spark duger den nog. Jag vill ha riktig vinter nu i alla fall januari ut.

     Jag har invigt den gemensamma tvättstugan i dag. Det är två jättemaskiner som tar hur lång tid på sig som helst. Varje tvättid är 3 timmar, är inte det ynkligt kort? Man kanske hinner med två 40 graderstvättar på den tiden, men sen vill man ju gärna ha det torrt med... Det kanske är ytterligare en timme torktid, jag måste kolla upp det. Huvudsaken är att Englas madrass är tvättad nu, sedan kattolyckorna på nyårsafton.

     I morgon ska vi passa Jason mellan 10 och 14 ungefär. Kul så får Engla lite sällskap och sedan på eftermiddagen så kommer ju mamma och pappa hund också. Men det måste bli efter att Jason gått hem, han är hanhundsilsk. Muckade som sjutton en gång med Frost när han kommit lös. Tack och lov är Frost lite sen i starten.

Av Åsa - 6 januari 2009 15:01


... i bloggandet på grund av att datorn behövde installeras om som sagt, men nu ska väl det gamla skrället fungera ett tag igen i alla fall. Vi har en riktigt grådassig dag här, ser ut som om det skulle kunna börja snöa när som helst, men hittills har det hållit upp. Det kom lite snö i går på eftermiddagen.

     Engla och jag promenerade ner till affären i dag och hon fick vänta bunden medan jag rusade in. Det fungerade bra, hon var tyst men snurrade in sig fullständigt förstås. Jag gillar inte att lämna henne så men tobaken var ju slut ;)

    Jag har lite ont samvete över katterna, de fick ju vara hemma när Engla och jag firade nyår hos exet. Det var förresten jättetrevligt, Englas bror Loke var med och de två kommer så bra överens. När vi kom hem på nyårsdagen så hade kissarna haft sprutdiarré i ett hörn av vardagsrummet och i hela Englas säng. Åh, så rädda de måste ha varit! Grannarna säger att det pangades på rätt bra här tyvärr. Stackars kissarna!

     Mina trevliga grannar erbjöd sig förresten att vara hundvakt till Engla och det är ju jättebra att veta. Jag sa förstås att deras Jason får vara här med vid behov. Det verkar som om det är ett bra ställe vi flyttat till, på alla sätt och vis faktiskt.

    


Av Åsa - 4 januari 2009 22:02


... av min dator gör att jag inte kan vara ute på nätet. Skriver detta inlägg från en lånad dator. Förhoppningsvis får jag tillbaka mitt gamla skrälle i morgon och då ska jag susa runt bland alla era bloggar och kolla läget. Tack för att ni tänker på mig jag blir så rörd!

*kramis*

Skapa flashcards