Direktlänk till inlägg 3 maj 2010

Solig söndag

Av Åsa - 3 maj 2010 18:59


I går var vädret perfekt, soligt och underbart. Härligt att jobba vilket jag gjorde på förmiddagen. Tyvärr far frostnätter hårt fram med vissa växter och jag fick frisera bort det som var frotstnupet på flera perenner.

     Våra valpar Loke och Yuma var på besök och alla hundarna lekte och busade runt i trädgården. Båda är så stora, mycket högre än pappa Frost. Loke har fått prova att göra valpar med en liten siberian husky tik, hoppas att det tar sig och blir fina barn. Sedan kom Melvins förra ägare för att hälsa på och kolla att allt står bra till. Han kände igen dem men visade inga tecken på att vilja följa med. Vilket jag förstås är tacksam över, det hade ju varit hemskt om han velat det.

     När alla åkt så kattsäkrade vi hundgården och Toots och Melvin fick komma ut. De stornjuter verkligen av sin lilla frihet. Det var så varmt ute att vi lämnade altandörren på vid gavel och lilla Isa vågade sig ut! Flera gånger och längre och längre lovar. Jag funderade på att hämta kameran men jag ville inte störa henne. Hon gör så många framsteg våran lilla fegis.

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

4 maj 2010 23:07

Inte utan jag är sugen på att fylla alla våra urnor som står ute med blommor. Men eftersom vi har kalla nätter så får det vänta ett tag till. Så skönt att ni kan ha katterna ute i en säker inhägnad. man vill ju inte utsätta dem för önödiga risker och det tar lite tid innan de blir streetsmarta.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Anna med flock

Anna med flock

5 maj 2010 06:37

Mysigt för kissarna att komma ut lite och få njuta av våren.

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se