Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Igår

Av Åsa - 7 maj 2010 20:12


... var det en strålande vacker och varm dag. Hundar, katter och människor var ute hela dagen. Våra fega och försiktiga lilla bengal Isa har vågat sig ut, i går undersökte hon hela hundgården på egen hand! Hon går in och samlar mod emellanåt och så tar hon sig ett varv igen.


  Melvin stortrivs och var ute precis hela dagen. Han håller ju hundarna i herrans tukt och förmaning trots att de är mycket nyfikna på honom. De smyger efter och när han vänder sig om och skjuter rygg lite så viker de snällt av. Det är så roligt att han anpassat sig så bra till alla djuren här.


 


  

Den gode Toots på sin favoritkudde invid den varma goa datorn får avsluta bildkavalakaden och önska alla en riktigt trevlig helg! 


              
ANNONS
 
Anna

Anna

7 maj 2010 20:48

gud vilka fina djur

http://www.annathelinsblogg.bloggplatsen.

 
Anna med flock

Anna med flock

9 maj 2010 22:40

Åh vilka härliga bilder, det syns hur dom njuter av att vara ute allihopa :)

http://timsevimse.blogg.se

 
camilla

camilla

9 maj 2010 23:25

Vilken läcker katt!!! Ben Galen :)
"Som hund och katt" får en helt annan innebörd när man ser dessa bilder :)
Vilket gäng!

http://www.gizmobus.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

15 maj 2010 20:08

Så mysigt alla era djur har det. Och skönt för dem att kunna vara ute tillsammans.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se