Direktlänk till inlägg 10 maj 2010

Lite värme tack

Av Åsa - 10 maj 2010 11:49


... vore trevligt. Det är verkligen en kylig och blåsig vår, borde inte värmen komma nu när vi är inne i maj? Jag minns för exakt tio år sedan (på grund av att jag fyllde fyrtio då) att vi gick ute i shorts och linne och planterade ut en massa pelargoner. Här har vi frostnätter ännu och jag har inte vågat sätta ut någonting annat än penséer. I handelsträdgården där jag praktiserar så bekymrar de sig över en låg försäljning jämfört med i fjol. Vi får hålla på att täcka en massa med fiberduk och bubbelplast över nätterna. En och annan perenn blir rejält frostnupen vissa nätter.

     Melvin och Toots gnäller och vill ut varenda dag nu när de upptäckt friheten i hundgården. Toots har blivit lite förkyld och går omkring och hostar och nyser. Idag skiner i alla fall solen och de ska få komma ute en stund i eftermiddag. Toots får väl ha sin overall - som han avskyr med eftertryck... men vad ska man göra?

     Vi har fått en ny trevlig granne som älskar alla våra djur. Vilken tur och så skönt att slippa någon som ska klaga och besväras hela tiden. (Som arga tanten mittemot oss...) Lilla tösen Ida som är två år går obesvärat omkring bland hundarna som om han aldrig gjort annat.

     Titta vad blomsterbudet kom med nu! Från min syster med familj. Finns väl inget roligare än fådda blommor ;)


    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

10 maj 2010 12:51

Hipp hurra och ett STORT grattis på den STORA dagen!!

 
ejmis

ejmis

10 maj 2010 18:53

Grattis!!
=)

http://ejmis.blogg.se

 
Marianne

Marianne

15 maj 2010 20:09

Grattis i efterskott.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Camilla

Camilla

17 maj 2010 07:39

Ett försenat men varmt grattis på din födelsedag!!!
En sån vacker blombukett!!!

http://www.gizmobus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se