Direktlänk till inlägg 14 maj 2010

Jag har varit lite upptagen

Av Åsa - 14 maj 2010 10:24


... med att genomlida ett njurstensanfall under några dagar nu. Fy fasen så ont man kan ha. Nu verkar det tack och lov vara över och jag har inte behövt ta några smärtstillande tabletter idag.

     Melvin och Toots tassar runt här och piper och vill gå ut nu när de fått hålla sig inne några dagar. Husse har varit upptagen på annat håll, så ingen har kunna vara ute med dem. Vädret är okej idag, ganska varmt men mulet, så jag ska ta ut dem en stund i eftermiddag. Märkligt vad de vänjer sig snabbt vid att vara ute och som de älskar att vara ute. Melvin är så söt när han hoppar efter flugor, fjärilar och annat. Eftersom han gillar att rulla sig i sanden så blir pälsen rätt tovig och han är inte direkt jätteförtjust i att bli kammad.

     Idag fångade en mycket stolt Melvin sin första citronfjäril! Han var så söt när han bar sitt byte i munnen och lekte med det en stund till innan den blev ett mellanmål. Givetvis hade jag inte kameran i närheten... Han tassade runt och myste ett långt tag efteråt.

     Passar på att önska alla som tittar in här en trevlig helg!

 
ANNONS
 
ejmis

ejmis

14 maj 2010 11:50

Har aldrig haft njursten själv men har förstått att det gör fruktansvärt ont.

http://ejmis.blogg.se

 
Marianne

Marianne

15 maj 2010 20:10

Njurstensanfall låter som aj, aj ont. Jag hoppas du är kry igen och slipper fler anfall.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Anna med flock

Anna med flock

16 maj 2010 10:04

Åh fy för njurstensanfall, hal aldig haft det själv men har nära och kära som genomlidit det och sett hur otroligt ont de haft. Hoppas att du är på benen igen och att du slipper nya anfall. Kramar!

http://timsevimse.blogg.se

 
Sofia

Sofia

16 maj 2010 16:07

Hej Åsa!

Vill börja med att tacka för grattulationerna du skickade när våran son Eddie föddes, TACK! Var inne på din blogg under en lång tid men den var ej uppdaterad.. men nu har du köt igång igen ser jag =)

Hoppas allt är bra med er... ser att det ä många nykommlingar i flocken... hoppas allt funkar..

Må gott från Sofia (Tövamossens kattuppfödning)

http://www.tovamossen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se