Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

På grund av långdragen

Av Åsa - 21 maj 2010 16:55


...men inte särskilt häftig åska så har datorn fått vara avstängd i nästan två dygn nu. Jag är säkert överkänslig, en sådan där som rycker ur alla kablar vid minsta muller, för säkerhets skull. Det är minst tre åskväder som kretsat runt den lilla världsmetropol vi bor i. Lite trist eftersom jag verkligen gillar att sitta ute på altanen och njuta riktigt buller och brak.

     Melvin och Toots har blivit riktiga utekatter, sitter innanför dörren och vill ut från bittida morgon. Melvin trotsar regnet och strosar runt och kollar hela hundgården. Idag fick de vara ute ensamma, utan hundar och hej och hå vad de lekte. Rusade som galningar och jagade varandra härs och tvärs. Toots har vant sig något vid regnet, men när det kommer stora droppar så joggar han in på ett obeskrivligt sätt. Måste försöka fota det vid tillfälle! Melvin har börjat sova intill min huvudkudde, som en liten boll och han ligger helt blickstilla hela natten. Jag vaknar och nyser i flera minuter, jag är ju allergisk mot katter, mina nya allergitabletter är inte så bra som de gamla som de slutat att tillverka... Men vad gör man inte för att få somna bredvid en spinnande go krabat!

     Idag kom mina bärnstenar, jag beställde 300 stycken och har klippt sönder ett bärnstenshalsband med så nu ska det bli fästingshalsband till alla djuren. Måste bara skaffa elastisk tråd att göra dem av. Så vitt jag förstår av det jag läst så ska de fungera bra enligt de som prövat. Återkommer när vi testat dem.

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

23 maj 2010 23:48

Jag har inte provat bärnstenshalsband till våra djur. Men det vore skönt om de fungerar. Jag är pälsallergiker, så våra djur får inte sova i vårt sovrum om det inte är nödvändigt för att ha koll på dem. Men visst är det mysigt att ha dem tätt intill sig.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
custom essays

custom essays

14 januari 2012 13:02

WOW! amber collar! It is must be so nice! Beauty-dogs )

http://custom-essay-writing-service.org/custom-ess

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se