Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Idag blev det bestämt

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16


... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.

     Det har varit en storamagrasetdag här, jag är så trött och less på min mage emellanåt, kan man transplantera hela tarmpaketet och allt tro? Det tar sådan tid och jag blir så himla slut efteråt flera dagar blir förstörda. Har ökat kortisonmedicineringen igen och det ska väl stoppa upp och ge lite frist ett tag i alla fall. Till nästa gång...

    

 
ANNONS
 
ejmis

ejmis

31 maj 2010 12:06

Hoppas du snart mår bättre.
Kram!

http://ejmis.blogg.se

 
Marianne

Marianne

1 juni 2010 23:41

Jag förstår att du känner dig helt slut. En mage och tarm som bråkar kan ta knäcken på den starkaste person. krya på dig.
Kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 28 maj 2010 10:00

  ...skulle vara välkommet! Vi har det halvmulet och lite sol som tittar fram ibland och så där 12-14 grader. Sådderna står och stampar och det blir varken hackat eller malet, dålig tillväxt i den relativa kylan.      Melvin har blivit sig själv ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se