Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Att söka godis

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37


...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgodis med stor behållning. Han var riktigt duktig och motade undan hundarna så att han fick ha sina bitar ifred. Han har verkligen satt sig i respekt när det gäller hundarna, vi blir lika fulla i skratt varje gång de hoppar undan hans klor.

     I dag är jag lite irriterad också, på grannen, som åkte i väg över helgen och stängde ute sin ena katt. En vacker, supertrevlig, röd, långhårig kisse. Jag har matat honom under några dagar och idag så var han så hungrig att han åt närmare 4 dl torrfoder?!! I går hällregnade det och han ville så gärna komma in till oss, men det går ju inte att vi börjar ta in honom. Jag funderar också över deras svarta katt som uppenbarligen är instängd i lägenheten... har hon vatten och mat tro? Varför skaffar vissa människor djur över huvudtaget och varför har de inte bett någon av oss grannar att titta till katterna? Grrrrrrrrrrrr...

     Första dagen på handelsträdgården igen. Dags att plocka bort överblommade blommor på rhododendron och azaleor. De är så vackra den korta tid de blommar, jag är inte så förtjust i dem, de skräpar ner en massa nu. Trevligt att vara tillbaka igen i alla fall och jag håller tummarna för att magen ska uppföra sig bra nu. Det är mycket vackert där nu med blommande perenner och annat.

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

18 juni 2010 17:36

En del människor skulle varken ha barn eller djur.
Jag önskar er en trevlig helg
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ingen bild

Sandra (Melvins förra ägare)

28 juni 2010 12:59

Va roligt det är att läsa om Melvins upptåg :-) Pussa honom lite från oss alla tre! Trevlig sommar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Av Åsa - 28 maj 2010 10:00

  ...skulle vara välkommet! Vi har det halvmulet och lite sol som tittar fram ibland och så där 12-14 grader. Sådderna står och stampar och det blir varken hackat eller malet, dålig tillväxt i den relativa kylan.      Melvin har blivit sig själv ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se