Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Åhh vad jag saknar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25


... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. Isbergssallad och koriander är det enda som växer av bara den. Det är för kallt, för blåsigt och alldeles för lite sol. Idag har vi haft delvis bra väder, lite sol men ganska svalt och sedan kom ju regnet förstås. Grrrrrrrrr...

     En av grannarna har flyttat och därmed har tre katter försvunnit från området. Vår snälla, lilla Sockan var innerligt hatad av grannens ena hankatt och det är skönt att slippa höra Sockans ångestvrål när de drabbade samman. Trots att båda är kastrerade. Nu går alla kvarboende katter fint ihop och trivs med varandra. Återstår att se vilka som flyttar hit... hoppas att de har snälla katter.

    

 
ANNONS
 
ejmis

ejmis

20 juni 2010 16:21

Det har verkligen varit en tråkig vår för plantorna. =/

http://ejmis.blogg.se

 
Marianne

Marianne

23 juni 2010 22:36

Skönt att slippa katter som inte trivs med ens egna. jag hoppas de som flyttar dit har snälla djur.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Marianne

Marianne

24 juni 2010 22:40

Jag önskar er en trevlig Midsommarhelg
Kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Anna med flock

Anna med flock

26 juni 2010 09:55

Önskar dig en fortsatt trevlig midsommarhelg!

http://timsevimse.blogg.se

 
Cash!

Cash!

4 januari 2011 16:19

Haloj på er!!!
Hoppas ni inte fryst sönder nu i vinter!! Håller tummarna att det är snälla katter som flyttat in vid er nu då!!! Har ni haft en bra Jul och Nyårs helg? Det har jag haft!

http://frippe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Av Åsa - 28 maj 2010 10:00

  ...skulle vara välkommet! Vi har det halvmulet och lite sol som tittar fram ibland och så där 12-14 grader. Sådderna står och stampar och det blir varken hackat eller malet, dålig tillväxt i den relativa kylan.      Melvin har blivit sig själv ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se